Positivuse teine päev tõi hõbedase habemega veinisõbra ja lillelapsest soulitähe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Salacgrīvas peetava festivali Positivus teine päev möödus suures osas päikeselõõsas. Publikumagnet number üks oli Ühendkuningriigist pärit klanitud poppi viljelev noorte tütarlaste lemmik John Newman. 

Ameerikast pärit psühhedeelne rokk-kollektiiv Mercury Rev peaks olema mõnedel muusikasõpradel meeles veel Rock Summeri päevist, kus nad esitasid müriseva kõrvulukustava kava. Positivusel olid nad juba veidi leebemad, bändi pealik Jonathan Donahue kummutas laval sundimatult otse pudelist veini ja oli habeme sätendava hõbedase tolmuga kenasti katnud. Publikule meeldis ka inglannast soulilauljatar Joss Stone, kes oli tavapäraselt kulinaid täis riputatud, esines paljajalu, kandis kirevat ürpi ning nägi välja nagu oleks otse tantralaagrist saabunud.

Peasinejaks oli praeguseks Los Angelesse kolinud prantsuse sädeleva elektroonika kollektiiv M83, kes andis tublisti üle kesköö veninud jõulise ja meeldejääva kontserdi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles