USAs kolm politseinikku tapnud mees lasti maha (5)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ühendriikides kolm politseiametnikku tapnud ja veel kolme haavanud mees lasti maha ning rohkem kahtlusaluseid vabaduses pole, teatas politsei.

USAs Louisiana osariigis Baton Rouge'is lasti pühapäeval maha kolm ja haavati veel kolme politseinikku.

«Isik, kes tappis kolm meie ametnikku, lasti maha,» ütles Louisiana politseiülem kolonel Mike Edmonson. «Me ei usu, et Baton Rouge´i piirkonnas tegutseks veel mõni tulistaja,» lisas kolonel.

Baton Rouge'is aset leidnud rünnaku mõistis karmilt hukka president Barack Obama, kes nimetas seda muu hulgas argpükslikuks teoks.

Politseinikud lasid 5. juulil Baton Rouge'is maha relvitu mustanahalise Alton Sterlingi (37). Strelingu ja mustanahalise Philando Castile tapmine Minnesota osariigis vallandasid USA-s rassilise politseivägivalla vastased rahutused.

Kaks päeva pärast Sterlingi ja Castile tapmist lasi mustanahaline sõjaveteran Micah Johnson Dallases maha viis ja haavas üheksat politseinikku.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles