Riigiprokurör taotleb ööklubis kakelnud Meelis Lao õigeksmõistmise tühistamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Lao
Meelis Lao Foto: Peeter Langovits

Riigiprokurör Steven-Hristo Evestus vaidlustas ärimees Meelis Lao baarikakluses õigeksmõistmise riigikohtus.

Riigiprokurör Evestus taotleb Lao õigeksmõistmise tühistamist ning tema süüasja saatmist Tallinna ringkonnakohtule uueks arutamiseks, sest tema hinnangul jättis ringkonnakohus arvestamata oluliste tõenditega, mida Harju maakohus oli süüdimõistva otsuse tegemisel arvesse võtnud, vahendab ERRi uudisteportaal.

Mullu 23. novembril nõustus ringkonnakohus vandeadvokaat Helina Luksepa ja vandeadvokaadi vanemabi Vello Luigega, kes taotlesid Lao õigeksmõistmist avaliku korra raske rikkumise süüdistuses kuriteokoosseisu puudumise tõttu tema tegevuses.

Riigiprokurör Evestus taotles Lao süüdimõistmist kehalise väärkohtlemise katses ning talle rahalise karistuse määramist.

Süüdistuse järgi tekkis Laol 2009. aasta 7. märtsi öösel ööklubi BonBon riietehoius tüli ühe keskealise mehega, kellega mindi erimeelsusi klaarima õue, kus Lao lõi vastasele korra rusikaga näkku ja üritas veel lüüa, kuid too taandus, misjärel sündmuskohale sattunud politseipatrull toimetas tülitsejad jaoskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles