Video: Šveitsis saab ööbida «keisri uued rõivad»-tüüpi hotellis

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Šveitsis saab ööbida uue kontseptsiooniga hotellis Null Stern (mitte ühtegi tähte), millel puuduvad seinad ja lagi, kuid kust avaneb suurepärane vaade.

Hotelliäri asjatundjate sõnul on see hotelliversioon muinasjutust «Keisri uued rõivad», edastab metro.co.uk.

Selles muinasjutus usub keiser valetajat, et tal on uhked rõivad, tegelikult läheb oma alamate ette alasti. Alles ühe lapse otsekohene ütlus, et keiser on alasti, paneb ka täiskasvanud tõde tunnistama.

Hotellipidajate, 43-aastaste kaksikute Frank ja Patrik Riklini sõnul pakuvad nad magamismugavust, kus samas puudub rida tavapärasele hotellile omaseid mugavusi. Näiteks dušš ja WC asuvad majutuspaigast võrdlemisi kaugel. Samas on teisi, telklaagrile omaseid võimalusi oma kehaliste vajaduste rahuldamiseks.

Imelise vaatega ööbimispaik asub Šveitsi Alpides 1900 meetri kõrgusel.

Vabaõhuhotellis on kaheinimesevoodi, öökapid, elektrivalgusega lambid, põrand ja vooditagune tugi. Sinna saab tellida kelneri, kes toob joogid ja korvis hommikusöögi. Vajadusel peletab ta metsloomi, näiteks karusid eemale. Paigas on lõkkekoht ja soovi korral saavad kliendil seal toitu valmistada.

Lageda taeva all asuva ööbimispaiga eest tuleb välja käia 250 Šveitsi franki ühe öö eest. Sellist ööbimist pakutakse kevadest sügiseni ehk kuni ilmad on võrdlemisi soojad ja ilusad. Selles hotellis saab lihtsalt tühistada broneeringu, kui ilm muutub viletsaks, tuuliseks ja vihmaseks.

Hotell reklaamib end reklaamlausega «Null Stern Hotel – paik, kus ainus täht oled sina».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles