Lääne-Viru maadlejad olid võidukad Kohtla-Järvel

, maadlustreener
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa spordiklubi maadlejad Dmitri Gorjuško (paremal) ja Rainer Viilveer.
Tapa spordiklubi maadlejad Dmitri Gorjuško (paremal) ja Rainer Viilveer. Foto: Meelis Meilbaum

Traditsiooniliselt avatakse kodune maadlusaasta Kohtla-Järvel peetavate Avo Talpase mälestusvõistlustega. Omaaegse Nõukogude Liidu meistrit mälestati seal juba 31. korda.

Seekord olid võistlustules täiskasvanud ja kadetid. Täiskasvanute konkurentsis tõi Lääne-Virumaale ainsa esikoha Dmitri Gorjuško (Tapa), kes oli võidukas kehakaalus kuni 60 kg. Esikoha otsustanud kohtumises alistas ta klubikaaslase Rainer Viilveeri.

Kehakaalus kuni 55 kg jõudis finaali Taaniel Piiskoppel (Kadrina), kes pidi aga tunnistama soomlase Vesa Kippola paremust ning leppima teise kohaga. Sama saatus oli kehakaalus kuni 66 kg võistelnud Oleg Klimsonil (Rakvere), kes kaotas finaalmatšis tallinlasele Indrek Läätsele.

Kolmanda koha tõid läänevirulastest kehakaalus kuni 84 kg Maick Meibaum (Kadrina) ja kaalukategoorias kuni 96 kg võistelnud Elari Piksar (Tapa).

Lääne-Virumaa kadettide saagiks jäi neli turniirivõitu. Kehakaalus kuni 38 kg said kaksikvõidu Tapa poisid Jegor Jakovlev ja Juri Semjonov. Kehakaalus kuni 42 kg oli võidukas Jevgeni Hamidzanov (Väike-Maarja), kes alistas pingelises finaalis Maardu poisi Indrek Kivimaa. Kehakaalus kuni 46 kg olid kaks paremat Reijo Pajussaar (Kadrina) ja Kaspar Aupaju(Tapa).

Kehakaalus kuni 63 kg oli kogu pjedestaal Lääne-Viru maadluspoiste päralt: võidukas oli Aleksis Kattai (Tapa) Kadrina maadlejate Even ja Kevin Baumanni ees.

Teise koha said kadettidest veel Martin Pajussaar (Kadrina) kehakaalus kuni 50 kg ja Karlis Alps (Rakvere) kehakaalus kuni 85 kg. Kolmanda kohaga lõpetas võistluse Jarko Visnapuu (Väike-Maarja) kehakaalus kuni 69 kg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles