Alexela tahab väiketanklaid juurde osta

Gert Siniloo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexela tankla.
Alexela tankla. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Alexela Oil on huvitatud oma tanklaketi laiendamisest ning on selle nimel ka mõned ostud juba teinud.

«Kütuseturul on hetkel toimumas väga põnevad arengud. Peale Lukoili tanklaketi ostu Eestis on ridamisi väiketanklaid asunud ärist väljuma ning viimase suure uudisena teatas sellest ka Premium7,» sõnas Alexela Oili juhatuse esimees Ain Kuusik. Tema sõnul on ka Alexela järgemööda väiketanklaid soetanud ning kasvatanud seeläbi oma tanklate arvu 70ni.

Kuusiku väitel on olukord Eesti kütuseturul metsik ning ellu suudavad jääda vaid suured ketid. «Igapäevased hinnasõjad on viinud pooled selleni, et suured turuosalised lepivad sisuliselt nullmarginaaliga ja nii on kõigil väiksematel tegijatel tükk tegemist, et näha kütuse müügil tulu,» ütles Kuusik pressiteate vahendusel.

«Alexela on jätkuvalt valmis tagama neile, kes soovivad ärist väljuda, head tingimused oma tankla müügiks. Usun, et käesoleva kümnendi lõpuks jääb Eestisse vaid 4-5 suuremat tanklaketti ning ülejäänud vähesed on vaid ühe-kahe tanklaga piirkondlikud väikeärid,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles