Kenneth Raisma osaleb Estonian Openil

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma.
Kenneth Raisma. Foto: Erakogu

Wimbledoni noorte turniiri võitja ja eile Euroopa meistrivõistlustelt paarismängus Mattias Siimariga pronksmedalid saanud Kenneth Raisma mängu saab järgmisel nädalal näha Pärnus toimuval Estonian Openil. 10 000 dollarise auhinnafondiga rahvusvahelistel võistlustel pakuvad meie tennisistidele konkurentsi sportlased 26 riigist, kokku on osalejaid 120.

Täna algab Estonian Open kvalifikatsiooniturniiriga. 43 mehe seast selgitatakse kaheksa parimat, kes pääsevad põhiturniirile. Järgmisel nädalal algavale põhiturniirile on eestlastest pääsu kindlustanud paar nädalat tagasi toimunud Eesti meistrivõistluste esinelik Vladimir Ivanov, Mattias Siimar, Anton Pavlov ja Markus Kerner ning Kenneth Raisma, kes mängis samal ajal Wimbledonis. Üheksa Eesti noormeest alustavad kvalifikatsiooniga, kus vastaseid on nii naaberriikidest kui ka kaugelt Austraaliast, Tšiilist ja Argentiinast.

Naiste põhiturniirile on eestlastest pääsenud vastne Eesti meister, 16-aastane Maria Lota Kaul ja tema eakaaslane Maileen Nuudi. Täna algaval naiste kvalifikatsiooniturniiril on osalejaid 29, neist koguni 14 Eestist. Samad neiud, kes näitasid head mängu Eesti meistrivõistlustel, saavad nüüd oma oskused proovile panna rahvusvahelises seltskonnas. Kvalifikatsioonimängud toimuvad laupäeval ja pühapäeval Pärnu Tennisekeskuses. Järgmisel nädalal algava põhiturniiri mängud peetakse paralleelselt kahes Pärnu tennisekeskuses, alates veerandfinaalidest toimuvad kõik mängud Pärnu Kesklinna Tenniseklubis.

Täpsema ajakava ja turniiritabelid leiate siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles