Trumpi huvitav muusikavalik Vabariiklaste kongressil (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters/ScanPix

Vaadates Donald Trumpi muusikavalikut Vabariiklaste üleriigilisel kongressil, võiks arvata, et presidendiks rühkiva Trumpi sihtgrupp on keskealine geibaari publik.

Kongressi saatsid veidrad muusikalised valikud, millest paljusid kasutati ilma loata ning mis justkui räägiksid vastu partei kõrgetele moraalistandarditele.

Trumpi lavaleastumist saatis klassikaline Queeni «We Are The Champions», mis ilmselgelt ei olnud bändillikmete poolt heaks kiidetud.

Esmaspäeval jätkus kongress majabändi tõlgendusega David Bowie loost «Station to Station», mille keskseteks teemadeks on armastus, religioon ja kokaiin.

Trump lõpetas oma osa bändi Free looga «All Right Now», millele järgnes AC/DC «You Shook Me All Night Long» - muusikapalad, mis ilmselgelt sobivad toetama pereväärtusi.

The Turtles`i Howard Kaylan ähvardas parteid kohtuasjaga peale seda, kui kongressil kasutati nende lugu «Happy Together».

Ka The Rolling Stones tegi märkuse, et pala «You Can`t Always Get What You Want» kasutati ilma nendepoolse nõusolekuta.

Third Eye Blind aga otsustas parteile omaltpoolt väikese austusavalduse teha, küsides esinemisel Vabariiklaste konventsioonil «Kui paljud teist usuvad teadusesse?». Lisaks tutvustasid nad oma singlit «Jump», mis räägib geide diskrimineerimisest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles