Režissöör «Masa»: Tommy Cash ületas oma videoga hea maitse piiri (2)

Eva-Lotta Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader videost

Eelmisel nädalal avaldas räppar Tommy Cash oma Youtube’i kanalil video«Winaloto». Tänaseks päevaks on kogunud video juba üle 600 tuhande vaatamise.

Tommy Cashi, kodanikunimega Tomas Tammemetsa, video on tekitanud kõneainet nii eestlaste kui ka välismaalaste seas. See ei ole jäänud märkamata ka Briti muusikaajakirjal New Musical Express, kelle arvates on tegu kõige segadust tekitavama videoga läbi aegade. Ka popkultuuriportaal www.highsnobiety.com jagas oma lugejatega Cashi videot ja lisas kommentaariks, et tegu on kõige veidrama räpiorgiaga eales.

Postimehe Kultuuritoimetus otsustas küsida, mida arvavad eesti erinevate valdkondade esindajad Tommy Cashi uuest videost.

Režissöör Hindrek «Masa» Maasiku sõnul ületas Cash tema jaoks oma videoga hea maitse piiri. «Töö on kvaliteetne ja vaeva on nähtud, aga üldmulje on natukene labane,» ütles ta. Masa, kes on teinud muusikavideoid mitmetele Venemaa staaridele, arvates lööb Cash oma loominguga laineid kindlasti läänes, Venemaa turul aga tõenäoliselt mitte. «Tegu on ingliskeelse videoga, venelased tahavad kuulda oma emakeelt,» märkis ta.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles