Vaata, kuidas kulgevad Maimikute uue mängufilmi «Minu näoga onu» võtted!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin ja Andres Maimik.
Katrin ja Andres Maimik. Foto: Albert Truuväärt

«Suvised seitsmesed» käisid vaatamas, kuidas kulgevad uue Eesti mängufilmi «Minu näoga onu» võtted. Viimasel suveperioodi võttepäeval peeti maha justkui tõeline motomeeste pidu. Filmi stsenaariumi autorid ja režissöörid on hiljuti lahku läinud Andres ja Katrin Maimik, kelle eelmine ühine täispikk film oli 2014. aastal esilinastunud «Kirsitubakas». “Minu näoga onu” produtsent on Maie Rosmann-Lill, operaator Mihkel Soe ja kunstnik Kristina Lõuk. Kõigest lähemalt videost!

Andres ja Katrin Maimik on seekord ette võtnud perekonna suhted

Andres Maimik: See on draama-komöödia või komöödia-draama ja räägib isa ja poja üsna keerulistest suhetest. Minu arvates võiks film huvi pakkuda nii nooremale, kui ka vanemale generatsioonile.

Roman Baskin mängib isa. Tema põlvkond võiks siis Baskini nime peale kohale joosta ja Rain Tolk on noorema keskea sekspomm, seega kutsusk tema kohale justkui nooremat vaatajat. 

Foto: Sander Ilvest

Roman Baskin: Minu jaoks oli see huvitav väljakutse just sellepärast, et isa ja poja suhted on alati keerulised ja põnevad, no sellised ambivalentsed ütleme.

Isa ja poja ühist silmarõõmu kehastab Evelin Võigemast.   

«Minu näoga onu» produtsent on Maie Rosmann-Lill, operaator Mihkel Soe ja kunstnik Kristina Lõuk.

Film jõuab vaatajate ette 2017. aasta sügisel. 

Vaata kõigest lähemalt videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles