Lugeja küsib: miks ei kehti Maxima kliendikaart Läti kauplustes?

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

«Käisin hiljuti Lätis, Aluksnes Maxima poes ning kuna mul on olemas Maxima kliendikaart Aitäh-kaart, pakkusin seda ka müüjale. Paraku ütles ta, et siin see ei kehti. Kassajärjekorras minu taga seisev kohalik proua laenas mulle soodustuste saamiseks oma kaarti, millega müüja nõustus. Mis erinevus on Läti ja Eesti kliendikaartidel ning miks Lätis see ei kehti?» päris lugeja.

Vastab Maxima Eesti kommunikatsioonijuht Katja Ljubobratets.

Täname klienti Maxima kaupluste eelistamise ja Aitäh kaardi kliendiprogrammiga liitumise eest. Hetkel on meie jaeketi kliendiprogramm riigipõhine. Nimelt väljastame Aitäh-kaarti isikustatult Eestis ning pakume kaardiomanikele võimalust osta Eesti Maxima kauplustest, e-Maximast ja meie jaeketi koostööpartneritelt kaupu või teenuseid tavahinnast soodsamalt.

Lätis tegutsevates Maxima kauplustes kehtib küll üsna sarnastel alustel põhinev kliendiprogramm, ent ka see on riigipõhine - Paldies-kaart võimaldab kasutada soodustusi kaupadele ja teenustele, mis on kättesaadavad Lätis.

Vajalikku kliendikaarti on võimalik vormistada sobivas Maxima kaupluses ning koheselt ka aktiveerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles