Tallinna TV loobus debatisaadete 100-eurosest osalustasust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna televisiooni stuudio
Tallinna televisiooni stuudio Foto: Toomas Huik

Tallinna televisioon loobub varem kehtestatud 100-eurosest osalemistasust riigikogu valimiste debatisaadetes osalejatele.
 

Tallinna TV režissööri Artur Granströmi sõnul kehtestas telekanal algselt debatisaadete igale osalisele 100-eurose osalemistasu, et katta saadete toomise kulusid. «Kuid praegu oleme otsustanud, et debatisaadetes osalejad tasu maksma ei pea,» ütles Granström BNSile.

Tallinna TV alustab debatisaadete salvestustega veebruari alguses. Kokku tuleb 12 debatisaadet, üks igas valimisringkonnas. Saated lähevad eetrisse kahe nädala jooksul enne riigikogu valimisi.

Praeguseks on Reformierakond ning Isamaa ja Res Publica Liit teatanud, et nemad Tallinna Televisiooni debatisaadetes osaleda ei kavatse. Granströmi sõnul teised erakonnad nii kategooriliselt saadetes osalemisest ära öelnud ei ole.

Põhjarannik kirjutas laupäeval, et enamik erakondi Tallinna TV Ida-Virumaa debatisaates osaleda ei kavatse ning kindlalt on oma esindaja saates osalemisest teada andnud vaid Keskerakond.

Granströmi sõnul ei oska ta Põhjaranniku väiteid kommenteerida ning tema sõnul ei jää Keskerakond Ida-Virumaal kindlasti ainsaks saates osalejaks.

Tallinna TV debatisaateid juhib politoloog Rein Toomla.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles