Retromuusika täitis Vanamõisa järve kaldad

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanamõisa järve kaldal toimunud retrovideodisko tõi kokku umbes 400 retrohuvilist.
Vanamõisa järve kaldal toimunud retrovideodisko tõi kokku umbes 400 retrohuvilist. Foto: Paul Poderat / Valgamaalane

Tõrvas asuv Vanamõisa järv oli nädalavahetusel täidetud retromuusikaga, mis tõi esialgsetel andmetel kokku umbes 400 huvilist.

Retrovideodisko korraldaja Kristina Luik kinnitas, et umbes 400 huvilist mahtus Vanamõisa järve äärde väga mõnusalt ära. Kui esmapilgul võis karta, et samal ajal Valga linnas toimunud kontsert võib mõjutada külastajate arvu, siis selle kartuse lükkas Luik ümber, sest kohale tuli arvestatav hulk huvilisi. «Suvi on aeg, kui koguaeg kuskil midagi toimub ja inimesed teevad erinevaid valikuid. Seega oli tore näha, et nii palju kohalikke inimesi leidis tee Tõrva.»

Visuaalselt oli Vanamõisa järv retromuusikale mõnusaks taustaks. «Minu meelest on meil looduslikult väga kauneid kohti siin olemas ja neid tulekski ära kasutada. Torni küljes oli ekraan ning lava asus silla peal. Rannaalal sai sättida istumistsoone ning sai pidada kohvikut – tuleb lihtsalt leida võimalus, kuidas kohti kasutada,» loetles Luik Vanamõisa järve plusse. Samas kinnitas Luik, et kogu õhtuga kaasnenud meeleolu, värske õhk, mõnus muusika ja tore seltskond oli see, mis tekitas ääretult mõnusa olemise. «Inimesed said tantsida tervel rannaaalal. Ei olnud nii, et selleks on vaid üks tsoon. See ongi suveürituste puhul väga oluline.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles