Poolikuks jäänud kodutee (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetuses hukkunud noorte tuttavad tegid õnnetuspaigal mõtlikult suitsu, kuid ei soovinud Postimehele kommentaare jagada.
Liiklusõnnetuses hukkunud noorte tuttavad tegid õnnetuspaigal mõtlikult suitsu, kuid ei soovinud Postimehele kommentaare jagada. Foto: JUSS SASKA

Üsna irooniline, et sõites Ida-Virumaale kõnelema kolme laupäevases traagilises avariis hukkunud noore inimese lähedastega, nägime maanteekraavis kaht sõidukit. Sealjuures oli üks neist teelt välja sõitnud vaid paari kilomeetri kaugusel Koogu külast, kus laupäeval BMW ja bussi kokkupõrge juhtus.

Laupäeval olid neli tehnikahuvilist noort – Jaan, Marion, Renart ja Tatjana – sõitnud Harjumaale Laitse ralliparki võistlusele «Drift Allstars», et raja ääres jälgida, kuidas värvilised driftiautod külg ees kurve võtavad. Ürituse lõppedes alustati Jaani BMWga teekonda tagasi koju Ida-Virumaale. Kodutee jäi aga paraku poolikuks, sest Koogu Olerexi tanklast hooga välja sõites põrkas noorte sõiduk kokku liinibussiga. Kõik kolm kaasreisijat hukkusid, ainsana jäi ellu roolis olnud Jaan.

Nii Marion kui Tatjana õppisid Jõhvis Ida-Virumaa kutsehariduskeskuses kokaks. Mõlemad neiud olid käinud tööl ka Mäetaguse mõisa hotellis ja spaas. Endise töökaaslase sõnul lahkus Tatjana nende juurest ametist umbes pool aastat tagasi, Marion veidi varem. Endise töökaaslase sõnul olid mõlemad tütarlapsed väga toredad ja hakkajad, igati hinnatud töötajad.

Marion oli Jõhvist pärit energiline tüdruk. Tema endine kursusekaaslane meenutab, et sõber töötas juba kooliajal korraga kahel-kolmel töökohal. Kokana ta pärast kooli tööle ei läinud, vaid töötas hotellides ja söögikohtades erinevatel teenindaja ametikohtadel. Kursuseõe sõnul oli neiu ka mõlgutanud mõtteid pealinna kolimisest, kuid otsustanud siiski kodukanti jääda. Marionil on kaks vanemat venda ja üks noorem õde.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles