Kanarent ja külateater käivad käsikäes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure loomaarmastajana arvab Heli Napp, et kõigil lastel võiks olla võimalus loomade eest hoolt kanda ja nendega kokku puutuda.
Suure loomaarmastajana arvab Heli Napp, et kõigil lastel võiks olla võimalus loomade eest hoolt kanda ja nendega kokku puutuda. Foto: Meelis Meilbaum

Läsna metsade keskel elav Heli Napp on naine nagu orkester: igapäevaselt tegeleb ta müügitööga ja juhib Läsna rahvamaja, kodus ootavad teda aga pudulojused ja mõnusalt sopiline võluaed.

Tegus naine on nüüdseks viis aastat maal pesitsenud. Varem oli ta alati korteris elanud, kuid kõik nädalavahetused veetnud õe või sõprade juures maal. See viiski mõtteni ka omale maakodu soetada.

“Minu jaoks oli oluline, et maja juures oleks laut. Teadsin, et kui juba maal elan, tahan kindlasti loomi ka,” selgitab Heli Napp, mida ta tulevase kodu juures tähtsaks pidas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles