Paikusel astuvad üles kohalikud staarid ja Terminaator

Veste Roosaar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Terminaator.
Ansambel Terminaator. Foto: Ardi Truija

Paikusel toimub 30. augustil tasuta kontsertetendus “Tänapäeva muinaslugu”, kus lavale astuvad kohalikud staarid ja peaesineja on ansambel Terminaator.

"Käesolev aasta on üks suur juubeliaasta: Paikuse vald saab 25, Paikuse lasteaed 35 ja Paikuse noortevolikogu viis aastat vanaks," ütles Marika Valter, MTÜ Paikuse Avatud Noortekeskuse Panoke juhataja ja noortevolikogu mentor.

Valteri ütlust mööda otsustasid Paikuse noortevolikogu ja lasteaed Mesimumm koos valla teiste allasutustega korraldada juubelite tõttu kogukonnale toreda perepäeva, kus leidub põnevat igas eas inimestele ja mis lõpeb kaasahaarava kontsertetendusega. Sündmus on alkoholi- ja suitsuvaba.

Muusikalist kava koostades lähtuti Valteri jutu järgi eelkõige kohalike noorte soovidest ja huvidest, seetõttu astuvad lavale kohalikud staarid ja juba vanad tuntud esinejad.

Üritusel on võimalus raha eest keha kinnitada või oma piknikukorv kaasa võtta. "Kuigi kontsert on kõigile tasuta, tuleb mõne meelelahutuse eest siiski maksta, näiteks kui tahate näomaalingut, batuudil hüpata, fototeenust kasutada, vigurõhupalle vms osta," rääkis Valter.

Nõu ja jõuga on ettevõtmisel abiks Paikuse vald, noortekeskus, huvikool, Sindi tuletõrje selts, politsei- ja piirivalveamet, Paikuse tervisenõukogu jt organisatsioonid. Üritus saab teoks tänu sponsoritele ja noorte piirkondlike ideede projektifondile Nopi Üles, mida rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ja ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivelisuse parandamine“ alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles