Trump: «Miks me ei võiks tuumarelva kasutada?» (8)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump.
Donald Trump. Foto: AFP/SCANPIX

Väidetavalt küsis Vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump sel aastal välisjulgeoleku eksperdiga peetud kohtumisel korduvalt, miks Ühendriigid ei võiks oma tuumarelvasid kasutada, sõnas hommikuprogrammi «Morning Joe» saatejuht Joe Scarborough täna.

«Ma pean olema siinkohal väga ettevaatlik,» sõnas Scarborough. «Mitu kuud tagasi kohtus rahvusvahelise julgeoleku ekspert Donald Trumpiga ja Trump küsis temalt kohtumise jooksul kolmel korral tuumarelvade kasutamise kohta.»

«See on üks põhjustest, miks tal välispoliitika eksperte ei ole. Kolm korda tunniajase kohtumise jooksul suutis ta küsida, miks me ei või tuumarelva kasutada,» lisas Scarborough.

Hommikuprogrammis antud intervjuus sõnas endine CIA juht Michael Hayden, et ei näe end hääletamas muutliku ja ohtliku Vabariiklaste kandidaadi poolt. Küsimusele, kas ta teab enda kaaslaste seast kedagi, kes Trumpi toetaks, vastas mees eitavalt.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles