Juhiloa saab poole tuhande euro eest

Annika Poldre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Saarpere (paremal) Kilingi-Nõmmelt tuli Pärnu, et võtta sõiduõpetaja Ivar Pärtelilt lisasõidutunde.
Sander Saarpere (paremal) Kilingi-Nõmmelt tuli Pärnu, et võtta sõiduõpetaja Ivar Pärtelilt lisasõidutunde. Foto: Mailiis Ollino

Sotsiaalmeediast jääb kõlama arvamus, et Pärnu parimad autokoolid on Aide ja Go autokool. Üldlevinud teabe järgi seletavad õpetajad teooriat igal pool ühtemoodi ja seetõttu tasub uurida, kus on hind soodsam.

Sõiduõppija Eda Jõessarel on teooriaeksam seljataga, selle tegi ta läbi kodukohas Vändras. Nüüd käib ta Pärnus Go autokoolis sõitu harjutamas. Jõessare hinnangul ei piisa talle 21 sõidutunnist ja ta võtab vähemasti neli lisasõidutundi.

Sõiduõpetaja Ivar Pärtel, kes töötab nii Go autokoolis kui Kilingi-Nõmmel, avaldas samuti arvamust, et nullist alustaja paarikümne tunniga sõitu selgeks ei saa. “Siiski sõltub kõik inimesest,” lisas Pärtel, kes 1992. aastast on sõiduõpetaja olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles