Londoni pussitamises kaotas elu 64-aastane ameeriklanna Darlene Horton (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Darlene Horton
Darlene Horton Foto: SCANPIX

Briti politsei teatel kaotas Londonis toimunud pussitamises elu Ameerika Ühendriikide kodanik, 64-aastane Darlene Horton.

Russel Square´il 3. augusti õhtul toimunud intsidendi, milles sai veel inimesi vigastada, taga on 19-aastane Somaalia päritolu Norra kodanik, edastab BBC.

USA Florida ülikool kinnitas, et Horton oli nende õppeasutuse psühholoogiaprofessori Richard Wagneri abikaasa.

Noarünnakus sai kannatada veel viis inimest, kelle seas on kaks naist ja kolm meest, nende vigastused ei olnud eluohtlikud.  Üks rünnatud isikutest on seni haiglaravil. Kannatada saanud on Briti, USA, Iisraeli ja Austraalia kodanikud.

Ründaja sai samuti viga ja ta viidi politseivalve all haiglasse, kus ta sai ravi, nüüdseks on ta Lõuna-Londoni politsei käes.

Norra politsei, mille esindajad abistavad nimetatud juhtumis Briti politseid, teatel emigreerus Russel Square`il rünnaku toime pannud mees Norrast Ühendkuningriiki 2002. aastal.

USA suursaadik Suurbritannias Matthew Barzun teatas Twitteris, et Londonis kaotas elu USA kodanik ja ta avaldab hukkunu perele kaastunnet.

USA paar kavatses koju Tallahasseesse tagasi lennata eile, kuid nüüd teeb mees seda koos naise surnukehaga hiljem.

Briti politsei teatel oli rünnak spontaanne, sest mees pussitas ettejäänud inimesi. Suure tõenäosusega olid rünnaku põhjuseks mehe vaimse tervise häired. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles