Jeremy Clarksoni sõnul hakkasid merehädalised naerma, kui nägid, et tema on päästja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

BBC menusaate «Top Gear» endine saatejuht Jeremy Clarkson teatas, et päästis Baleaaride saarestikus Mallorca saarel puhates neli inimest merehädast.

Clarksoni sõnul nägi ta täispuhutavatel kummimadratsitel hättasattunuid, kui oli oma jahil Mallorca rannavetes, edastab The Independent.

Tuul oli need puhkajad kandnud rannast umbes 1,6 kilomeetri kaugusele.

«Tegemist oli 20. eluaastates inimestega, kes oli sattunud rannast kaugele. Tagasi randa oli neil keeruline jõuda, kuid ma sain neid abistada,» teatas Clarkson.

Staari sõnul oli päästetute hulgas kaks prantslast ja kaks sakslast, kes kõik olevat rõõmust naerma puhkenud, kui nägid, kes neid päästis.

«Päästsin inimesed, kes tugeva tuulega jõudsid rannast kaugele ja nüüd lähen ma pubisse,» teatas inglane hiljem Twitteris.

Clarksoni sõnul sobib ta Briti välisministriks paremini kui Boris Johnson, sest seda tõendab ta päästeaktsioon. Staar lisas, et ta palus päästetutelt vabandust, et Ühendkuningriigi kodanikud hääletasid Euroopa Liidust väljaastumise ehk Brexiti poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles