Vangla lähedal drooni lennutanud noored hukkusid põgenedes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wandsworthi vangla
Wandsworthi vangla Foto: AFP/SCANPIX

Londonis sattusid raskesse liiklusõnnetusse kaks inimest, keda kahtlustati drooni lennutamises vangla territooriumile.

Politsei hakkas autos olnud naisele ja mehele järgnema pärast seda, kui arvati, et nad üritavad Wandsworthi vanglasse drooni lennutada. Kahtlusaluste auto sattus õnnetusse, intsidendis osalenud naine hukkus ja mees sai raskeid vigastusi. Mõlemad kannatanud olid 20ndates eluaastates.

Ashcombe’i tänaval toimunud õnnetuses ei osalenud ükski teine sõiduk ja politsei uurib juhtumit lähemalt. Scotland Yardi sõnul ei saa nad veel täpsemaid asjaolusid avaldada ning ei ole teada, kas politseiauto jälitas põgenevat masinat suurel kiirusel.

Praegusel hetkel on teada, et politsei sai varahommikul teate vangla lähedal lennutatavast droonist. Mõni hetk hiljem sündmuskohale jõudnud politseinikud nägid autot juba lahkumas ning otsustasid järgneda. Auto sattus õnnetusse lähedalasuval ristmikul.

Viimasel ajal on sagenenud korrakaitsjate mure, et droone kasutatakse narkootikumide ja keelatud esemete lennutamiseks vanglate territooriumile. Vaid mõni nädal tagasi hoiatati võime, et droone kasutatakse Pentonville’i vanglasse keelatud esemete smugeldamiseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles