Taani firma pakub palka Pokemon Go müntides

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Taani IT-firma on tulnud välja ebatavalise ettepanekuga hakata maksma töötajatele palka Pokemon Go müntides.

Firma nimega Prosys otsib telemarketingi töötajat ja loodab, et Pokemon Go pöörane edu aitab neil õiget inimest leida. Brøndbyl baseeruv firma postitas Facebooki tööpakkumise, mainides, et potentsiaalsed töötajad võivad saada osa oma 3360-eurosest palgast Pokemon Go-s kasutatavate müntidena.

«Prosys otsib noort ja värsket telemarketingi töötajat - osaliselt maksame palka maksuvabade Pokemon Go müntide ja Powerballidena,» kirjutas firma kuulutuses.

Firma tegevjuht Lasse Jurek ütles, et pakkumine on tehtud eesmärgiga panna firma teiste seast välja paistma. «Me arvasime, et on lõbus proovida jõuda 18-25-aastaste sihtrühmani Pokemon Go lähenemist kasutades,» sõnas mees.

Jurek lisas, et loomulikult võivad töötajad palga ka tavavaluutas välja võtta, kuid usub, et ebatavaline pakkumine võib ligi meelitada firma jaoks õige kandidaadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles