Peibutuspilt: uus kuuemeetrine Maybach

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue Maybachi peibutusfoto
Uue Maybachi peibutusfoto Foto: Maybach

Daimleri kontserni kuuluv Saksamaa autobränd Maybach avalikustas peibutuspildi järgmisel nädal esitletavast kuuemeetrise luksuskupee kontseptversioonist, kirjutab Auto Express.

Uus kontsept viitab sellele, et sportlike luksusautode tippmudelile Rolls Royce Wraithile on valmimas tõsine konkurent.

Auto peibutuspildilt on näha, et tegu on pika voolujoonelise kupeega, suure osa selle pikkusest moodustab väljavenitatud kapott. Ilmselt paigutub see mudelivalikus Maybachi omaniku Mercedese S-klassi kupeest kõrgemale kohale. Tootmisesse peaks auto jõudma Auto Expressi andmetel järgmisel aastal, hinnaks ennustatakse umbes 280 000 eurot.

Rohkem infot uue Maybachi kohta on oodata järgmise nädala neljapäeval, mil see tuuakse Californias esimest korda maailma avalikkuse ette.

Tegu on ka osaga Maybachi järjekordsest taassünnist. Finantskriisi mõjul otsustas Daimleri autokontsern selle tootmise 2011. aastal seisma panna. Bränd taaselustati Mercedes allbrändina 2015. aastal, mil esitleti Mercedese S-klassi põhjal loodud Mercedes-Maybach S600t.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles