Vabatahtlikud koguvad Selveris koolitarbeid

Maarja-Liis Orgmets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevuskampaania “Lapsed kooli!” raames tehakse vabatahtlikutööd rõõmuga, kuigi see pole kerge. Paljude jaoks on see esimene kogemus.
Heategevuskampaania “Lapsed kooli!” raames tehakse vabatahtlikutööd rõõmuga, kuigi see pole kerge. Paljude jaoks on see esimene kogemus. Foto: Agnes Aus

Kuni laupäevani koguvad vabatahtlikud heategijad Rakveres Kroonikeskuse Selveris koolitarbeid lasterikaste perede tarvis.

Eesti Lasterikaste Perede Liit korraldab heategevuskampaaniat “Lapsed kooli!” juba seitsmendat korda ning seda 36 Selveris üle Eesti.

Lääne-Virumaal juhib kampaaniat ELPLi liikmesorganisatsioon MTÜ Lääne-Virumaa Suurte Perede Ühendus. Ühenduse esindaja Reet Lainla sõnul toetatakse nende ühendusse kuuluvat 198 peret ning kõik need ei ole pärit Lääne-Virumaalt. On ka peresid naabermaakondadest, Ida-Viru- ja Järvamaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles