Eesti korvpallikoondis kaotas Rumeeniale ühe punktiga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondis.
Eesti korvpallikoondis. Foto: SCANPIX

Eesti korvpallikoondis mängis täna võõrsil Rumeeniaga ning teeniti napp 66:67 kaotus.

«Meie jaoks peamine raskus oligi Rumeenia maa-ala, mida jõudsime läbi teha vaid tänahommikusel treeningul lühidalt. Seeläbi kannatas meie ründemängu rütm. Lõpp oli selline, et paar halba lahendust jäävad küll kripeldama. Muidu suutsime taas neljandal veerandil kenasti mängu dikteerida ja kui päris lõpp välja arvata, siis ka mängudistsipliini ja üldise joonisega võib rahul olla,» rääkis koondise peatreener Tiit Sokk.

«Meie mängus sel turniiril ei ole eraldi fookust kaitse- või ründemängul. Aega on küllalt vähe, seega peavad eri nüansid meie mängus arenema kooskõlas ja ühtaegu. Ma näen edasiminekut, samas näen ka neid asju palju, mida tahaks kiiremini ja paremaks saada. Mis puudutab viskekohti, siis umbes kümme viset ses mängus ei olnud ehk kõige parematelt kohtadelt või kõige õigemal hetkel tehtud, ülejäänud olid õiged visked. Peame suutma oma mängu parandada,» lisas Sokk.

Eestlaste parimatena viskasid 13 silma Sten Sokk, Tanel Kurbas ning Rain Veideman. Rumeenlaste parimad olid 12 silmaga panustanud Malcolm Armstead ning Alexandru Olah.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles