Seitse asja, mida professionaalsed jumestajad kunagi ei tee

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Professionaalsed meigikunstnikud veedavad iga päev tunde, et naisi ja mehi kaunimaks teha. Nemad teavad meikimisest kõike ja ja kuidas sellega maksimaalselt head tulemust saavutada, vahendab PureWow. Siin on seitse asja, mida jumestajad kunagi ei tee. 

Nad ei hoia kunagi oma meigiasju vannitoas

Niiskuse tõttu on vannituba kõige halvem koht, kus oma meigiasju hoida. Nimelt loob niiske keskkond bakteritele soodsa koha, kus elada ja paljuneda. Selle asemel võiksid oma meiki hoida jahedas ja kuivas, näiteks magamistoas sahtlis. 

Nad ei testi kunagi jumestuskreemi käe seljal 

Probleem on selles, et su käsi on kaks tooni tumedam kui su nägu, mistõttu ei tohiks seal jumestuskreemi sobivust testida. Kõige parem oleks seda proovida lõual, siis saad kindel olla, milline toon sobib kõige paremini sinu näo ja kaelaga. 

Nad ei kasuta ainult ühte peitekreemi

Nad kasutavad vähemalt kahte: üks silmade alla ja üks igale poole mujale. Silmade jaoks on vaja peitekreemi või -pulka, mis on üks või kaks tooni heledam, see tõstab su silmi esile ja peidab tumedad silmaalused. Näo jaoks kasutada sellist, mis sobiks täpselt su nahaga, et varjata kõik ebaütlased kohad. 

Nad ei kasuta kunagi liiga palju puudrit

Puudrit õigesti kasutades aitab see meigil kauem peal püsida ja näeb hea välja. Kui seda valesti kasutada, siis võib see kogu näo ära rikkuda ja sind palju vanemaks muuta. Jää kindlaks heledematele puudritele ja tupsuta seda ühtlaselt laubale, ninale ja lõuale. 

Nad ei kasuta korraga liiga palju sädelust

Väike kogus sädelust silmalaugudel või põsesarnadel on ilus, aga ära sellega üle pinguta. Üleni sädelev nägu ei ole väga kaunis. 

Nad ei liialda silmalaineriga

Väga paks lainerijoon teeb silmad visuaalselt väiksemaks. Joonista parem peenike joon ja kasuta natukene lauvärvi, et seda hajutada ja pehmendada. See annab sulle natukene pehmema väljanägemise ja teeb silmi suuremaks.

Nad ei kanna mitte kunagi veekindlat ripsmetušši iga päev

Veekindel ripmsetušš kuivatab ja ei tule väga kergesti maha, mis võib su ripsmeid kahjustada. Seetõttu soovitavad jumestajad igapäevaselt kasutada tavalist ripmsetušši ja veekindlat ainult siis, kui on tegemist tõsiselt vesise või higise situatsiooniga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles