Lennukites hakatakse pakkuma aroomiteraapiat

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aroomid
Aroomid Foto: SCANPIX

Lennukis on tihti raske uinuda, mistõttu on Virgin Atlantic asunud koostööd tegema aroomiteraapia ettevõtte de Mamieliga, et reisijad saaksid paremini lõõgastuda.

Aroomiteraapia tooteid pakutakse vaid esimese- või äriklassi reisijatele. Valikus on palju erinevaid õlisid vastavalt sellele, kas lennatakse päeval või öösel, vahendab Business Traveller.

Unevõimalustele lennukis on hakatud viimasel ajal järjest rohkem tähelepanu pöörama. Mõni aeg tagasi võtsid nii Virgin Atlantic kui ka British Airways kasutusele lennukites spetsiaalsed videod, mis õpetavad reisijatele meditatsiooni.

See video aitab reisijatel sotti saada meditatsiooni kõige lihtsamatest harjutustest ning selle tulemusena on kõik kliendid ka rahulikumad ja rahulolevamad. Samuti on Virgin Atlantic lennukitesse pannud sügavat und soodustavad padjad, mis lõhnavad kergelt lavendli ja kummeli järele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles