Kuidas tunda ennast fotol vähem kohmakana, kui sa oled pikka kasvu?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Supermodell Karlie Kloss
Supermodell Karlie Kloss Foto: Vida Press

Ilusad ja pikad naised võivad ennast aeg ajalt leida piltidelt väga kohmakas ja kohati piinlikus positsioonis. Nende käed on pikemad, nende jalad on pikemad ja nad ise tunduvad natukene suuremad. Siin on PureWow viis nippi, kuidas olla enesekindel ja kaunis ka siis, kui kõik teised su ümber on sinust peajagu lühemad.

Siin on pilt supermodell Karlie Klossist ja temast palju lühemast näitlejannast Eva Longoriast - mõlemad näevad suurepärased välja, kas pole?

  1. Seisa natukene taga pool. Eriti, kui pildid on palju lühikesi inimesi, siis lase neil olla ees, sest visuaalselt paistate te pildil paremini ja pikkusevahe ei tundu nii suur.

  2. Väldi ääres seismist. Keskmine koht reas on sinu sõber. See annab sulle enesekindluse hoida oma pead kõrgemal ja mitte küürutada.

  3. Kalluta natukene kaamera poole. Näiteks võid oma nägu tuua ettepoole ja lõuga natukene madalamale, see seab su näo keha asemel fookusesse.

  4. Palu fotograafil kõrgemale tõusta. Proovi vältida olukorda, kus sa oled pikem kui fotograaf, sest see lisab sulle pikkust juurde. Palu tal astuda näiteks kastile või toolile, et sind kõige parema nurga alt tabada.

  5. Lihtsalt naudi seda ja ole rõõmus. Sul on pikad jalad, ole selle üle õnnelik. Kui sa tunned ennast kohmakalt, siis võid kindel olla, et see paistab pildilt välja. Kujuta ette, et sa oled supermodell ja tunne ennast samamoodi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles