Otepää lähistel peetakse golfivõistlust rektori karikale

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golf.
Golf. Foto: Urmas Luik

Tartu ülikooli rektor Volli Kalm ootab kõiki mänguilu hindavaid golfimängijaid 21. augustil Lõuna-Eesti kuppelmaastike vahel Otepää golfikeskuses, kus on kavas traditsiooniline turniir rektori karikale.

Mõõtu võetakse individuaalses võistlusklassis ning esmakordselt ka valdkondadevahelises võistlusklassis, teatas Tartu ülikool. Tegu on lahtise turniiriga, kuhu lisaks vilistlastele, üliõpilastele ja õppejõududele oodatakse kõiki võistlushimulisi golfisõpru.

Individuaalarvestuses osalevad kõik võistlusele registreerunud võistlejad. Võistkondlikus arvestuses saavad paralleelselt individuaalarvestuses osalemisega võistelda ainult need võistkonnad, mille osalejad esindavad ühte kindlat TÜ valdkonda. Võistkondliku arvestuse võistkonnad loosib võistluskomitee.

Lõplikuks võitjaks osutub valdkond, mida esindab vähemalt kaks võistkonda ja mille punktitulemuste kokkuliitmisel saadakse parim punktiskoor.

Registreerida saab end kuni 18. augustini Otepää golfikeskuse veebilehel www.otepaagolf.com  või kohapeal. Võistluste algus on kell 13, sellele eelnevad rektori kõne ja reeglite tutvustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles