Mis juhtub, kui sa lõpetad sotsiaalmeedia kasutamise?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Esiteks on see lihtsam, kui sa arvad. Mõtle kõigepealt, kui palju aega sa iga päev kulutad sellele, et vaadata Facebooki, Instagrammi, Twitterisse, Snapchatti või mõnda teise sotsiaalmeedia portaali? Olgem ausad, sa vaatad neid rohkem kui üks kord päevas. Mis juhtub siis, kui sa teeksid sotsiaalmeediast pausi?

Sul võib esialgu väga igav olla

Ainuke koht, mida sa nüüd iga natukese aja tagant vaatad on email, mitu uut kirja sul selle aja sees tuleb? Heal juhul üks, mis on ka reklaam ilmselt. Sul võib olla natukene igav ja tunne, et sul on järsku palju aega, vahendab PureWow.

Sa avad kogemata Instagrami

Alles vaatasid meile ja nüüd oled sujuvalt Instagramis? Kuidas? See on lihasmälu, ära muretse, paari päeva pärast ei ole enam nii raske.

Sa avastad, et elad rohkem hetkes

Mine lihtsalt jaluta looduses ja ära võta oma telefoni kaasa, see on ilus ja kohati meditatiivne kogemus.  

Sa jälgid liiklust ja ei kõnni enam teistele inimestele või postidele otsa

Kõnni tänaval ilma telefonita ja sa näed järsku, mis su ümber toimub. Lisaks vähendad sa tunduvalt oma riski kukkuda ja peapõrutust saada.

Sa loed rohkem

Sul on nüüd nii palju aega, et saad oma lõpetada oma ammu alustatud raamatud. Kas sa juba lugesid meie eelmist artiklit, et inimesed, kes loevad rohkem raamatuid, elavad kauem?

Su sõbrad armastavad sind edasi

Ükskõik, kas sul on Instagramis või Facebookis konto, siis su sõbrad kutsuvad sind ikkagi peole ja kokkusaamistele. Nad saadavad sulle sõnumi või isegi helistavad isiklikult.

Sa avastad ennast erilisi hetki nautimas

Selle asemel, et järjekordsest toidupilti teha, sa hakkad seda kohe sööma ja sa reaalselt keskendud söömisele ja naudid seda.

Võib olla sa isegi kustutad oma kontod lõplikult

Kõik on võimalik…

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles