Baaris kaaslast raskelt vigastanud mees sai karistada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õlleklaas
Õlleklaas Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Tartu maakohus mõistis lõppeval nädalal kriminaalkorras süüdi mehe, kes süüdistuse järgi vigastas baaritülis raskelt teist meest.

Süüdistuse kohaselt tekkis eelmise aasta 17. oktoobri öösel Tartus asuvas pubis kahe mehe vahel sõnavahetus, mille käigus lõi 23-aastane Roland klaasiga 33-aastasele mehele pähe ning vigastas purunenud klaasiga kannatanu nägu. Kannatanu sai tõsise näovigastuse.

Lõppeval nädalal tunnistas Tartu maakohus Rolandi süüdi raske tervisekahjustuse tekitamises ja mõistis talle nelja-aastase vangistuse. Kuna asi lahenes kohtus lühimenetluses, vähendati seaduse järgi karistust ühe kolmandiku võrra ja tal tuleb kanda kaks aastat ja kaheksa kuud vangistust, mis mõisteti tingimisi kolmeaastase katseajaga.

Menetluskuluna tuleb tal tasuda 1363 eurot. Lisaks peab Roland kannatanule hüvitama 9510-eurose kahjunõude, mis sisaldab nii varalise kui mittevaralise kahju kompenseerimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles