Galerii: «Tagasi kooli» tänuüritus presidendi roosiaias

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kodanikualgatus «Tagasi kooli» tähistab täna oma kümnendat sünnipäeva, mille puhul korraldas ettevõtmise toetaja president Toomas Hendrik Ilves Kadrioru roosiaias tänuürituse.

Osalevad haridus- ja teadusminister Jürgen Ligi, õpetajad, koolijuhid, külalisõpetajad ja teised idee toetajad.

«Tagasi kooli» on ellu kutsutud sihtasutus Noored Kooli poolt.

«Tagasi kooli» on kodanikualgatus, mille eesmärk on tugevdada Eesti koolide ja ülejäänud ühiskonna koostööd. Koolidesse kutsutakse algatuse vahendusel tunde andma ja kogemusi jagama külalisõpetajaid – tegusaid kodanikke, lapsevanemaid, vilistlasi, üliõpilasi ja kõiki neid, kes soovivad koolielus kaasa lüüa. Külalisõpetajate tunnid vahendavad õpilastele praktilisi teadmisi ja kogemusi erinevatest eluvaldkondadest, aidates kaasa hariduse mitmekesistumisele. Õpetajatele loob «Tagasi kooli» olulist väärtust uue õppekava eesmärkide täitmisel ning koostöövõrgustiku laiendamisel inimestega, kes soovivad anda oma panuse uue põlvkonna arengusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles