Video: Donald Trumpi Colorado kampaaniakontorit juhib 12-aastane poiss

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weston Imer
Weston Imer Foto: Youtube

Ameerika Ühendriikide vabariiklaste presidendikandidaadi Donald Trumpi Colorado osariigi ühte kampaaniakontorit juhib 12-aastane koolipoiss.

Weston Imeri vastutusel on Jeffersoni maakonnas asuv kampaaniakontor, mida ta juhib kuni septembri alguseni, mil algab taas kool, edastab The Independent.

Poisi ema on samuti Trumpi kampaaniakoordinaator, kuid tegeliku töö teeb ära Weston, kes on palganud lisajõude oma sõprade seast.

«Mulle meeldib kaasa aidata ja just seda ma teengi. Meievanuseid lapsi tuleb õpetada, kuidas asjad käivad. Õpin tegemise käigus,» teatas poiss.

Weston Imeri sõnul võib ta ise kandideerida presidendiks näiteks 2040. aastal ja ta kandideeriks näiteks koos Donald Trumpi poja Barron Trumpiga.

Donald Trumpil on oma kampaaniameeskonnaga olnud probleeme ja paljud senised töötajad vahetati uute vastu. Ka muutis Trump oma esinemsstrateegiat ja on pehmendanud varasemaid karme seisukohti, mis puudutavad nii sisserändajaid, finantse kui naisi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles