Viis põhjust, miks esmakohtumisega nõus olla

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Tänapäeva võrgudeitimise maailmas võib olla üsna tavaline, et kui veebikeskkonnas või kohtinguäpis meeldivana tundunud inimene teeb ettepaneku päriselt kohtuda, võib sind tabada kerge ebalus või suisa paanika. Siin on aga viis põhjust, miks tasub igal juhul end kokku võtta ja esmakohtumisele jah öelda!

1. Sa võid sattuda lõputusse trükkimise võrku. Kohtinguäppide eesmärgiks on tõesti uute inimestega tutvuda, kellega sa muidu kokku ei saaks ning neid sel turvalisel viisil enne natuke tundma õppida. Kui sa aga lased oma ärevusel näost näkku kohtingu pärast endast võitu saada, võib suure tõenäosusega juhtuda, et te jäätegi vaid tšätisõpradeks – ja see pole kellegi jaoks lõbus, meenutab The Date Report.

2. Mõnikord pole inimesed kirjasõnas nii tugevad kui päriselus. Me anname tänapäeval kiirelt kellelegi hinnanguid selle põhjal, kuidas nad tekstisõnumite vahendusel meile tunduvad. Mõni kirjaviga siin või seal ei tähenda aga, et inimene ei võiks päriselus sarmikas ja võluv olla. Muidugi oleks parim kombinatsioon, kui tegemist on kellegagi, kes on šarmantne kirjasõnas kui ka lihast ja luust olekus, aga ära kanna kedagi kohe maha!

3. Päriskohtingud on tänapäeval haruldus. Olgem ausad, inimesed paistavad olevat unustanud, kuidas deitida. Kuhu on jäänud kellegi kohtingule kohtumine, planeerimine, restoranis laua reserveerimine? Seega: kui keegi on sind juba välja kutsunud, siis püüa austada tema traditsioonilist loomust ning ütle jah!

4. Kõik suured armastuslood algasid kohtumisega. Sama tähtis, kui on esimene sõnum, on esimene kohtumine. Sa ei saa alustada oma suure armastusloo kirjapanekut, ilma et sa temaga kõigepealt kokku ei saaks.

5. Ja kui kõik lähebki viltu, on sul vähemalt tore lugu rääkida. Deitimine tähendabki proovimist, läbikukkumist ning uuesti proovimist. Jah, see võib olla kohutavalt kurnav ning vahel võib tunduda, et sind ootavad ainult järjekordsed pettumused, aga püüa mõelda positiivselt: iga halb esmadeit tähendab, et sul on vahva lugu, mida tulevikus rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles