Birgit Varjun meigita kodust ei lahku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Varjun
Birgit Varjun Foto: Erakogu

Birgit on üks neist, kes armastab ilusalonge ning külastab ka iga nädal juuksurit ning ei lahku kunagi kodunt ilma meigita.

Birgit Varjun(23) on laulnud juba lapsest peale. Osalenud kahel korral nii «Laulukarusseli» kui ka «Kaks takti ette» televoorus. Lauljatar sai tuntuks saates «Eesti otsib superstaari», kus ta jäi napilt teiseks.

Birgit rääkis Buduaarile, et meigib ennast iga päev, kuid siiski hoolitseb oma naha eest ning külastab ilusalonge vähemalt korra kuus!

Birgit on üks neist, kes armastab ilusalonge ning külastab ka iga nädal juuksurit. «Ma jumaldan ilusalonge, aga külastan neid alati siis, kui selleks vajadus tekib.»

«Lemmikprotseduur on mul näohooldus. Kuna näonahk on mul väga kuiv, siis kuus korra käin nahka värskendamas ja niisutamas! Juuksuris käin ma muidugi iganädalaselt,» räägib ta.

Samas on Birgitil olemas ka kodune iluprotseduur. «Kohvipuru ja mesi - see on parim kehale!» soovitab lauljatar.
 

Mis puutub meikimisse, siis Birgit ei lahku kunagi toast ilma selleta. «Ma arvan, et meigin end päris palju! Igapäevaselt ikka, sest üldiselt ma ei astu kunagi toast valja ilma meigita!»

Lauljal on välja kujunenud ka oma lemmikud meigitooted. «Ma olen tegelikult korralik katsetaja ning tänu sellele olen avastanud väga palju häid ja soodsaid tooteid.

Vahel võib üks 50kroonine lauvärv oluliselt parema kvaliteediga olla kui näiteks Dior, kuid Make Up Store Microshadow on alati see üks ja ainus, mida ma kindlasti lähiajal välja ei vaheta!"

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles