Koolitoetusi jagub mullusest rohkem

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värsketele koolilastele mõeldud toetused on linnades-valdades erinevad: mõni omavalitsus toetab rahaliselt, teine täidetud koolikoti või mõne muu vajalikuga.
Värsketele koolilastele mõeldud toetused on linnades-valdades erinevad: mõni omavalitsus toetab rahaliselt, teine täidetud koolikoti või mõne muu vajalikuga. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kooliaasta algus tuulutab lastega perede rahakotti tublisti ja et olukorda leevendada, toetavad omavalitsused õpilasi raha või koolitarvetega.

Valgamaal on kõige heldem Karula vald. Sealsed värsked koolipoisid ja -tüdrukud võivad avalduse alusel saada toetust 160 eurot.

Valga linna toetuste süsteemis suuri muutusi pole. «Ka tänavu on kõik samad soodustused, mis eelmisel aastal: esmakordselt kooli minevale lapsele on ranitsatoetus 100 eurot, mida makstakse lapsevanema taotluse alusel, ning kolme- ja enamalapselise pere koolitoetus on 130 eurot,» selgitas linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Hele Heletäht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles