Huawei P9 on nutitelefon kahe kaameraobjektiiviga, mis ei jää alla ka peegelkaamerale

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe kaameraga, väga hea ekraaniga nutitelefon aitab jäädvustada elu, mis toimub ümberringi.
Kahe kaameraga, väga hea ekraaniga nutitelefon aitab jäädvustada elu, mis toimub ümberringi. Foto: Digitarg/Janno Dreger

Huawei P9 on hiinlaste loodud nuhvel, mis peaks mobiilifotograafia poolelt seljatama kõikide nutitelefonide kaamerad, sest kaks kaameraobjektiivi annavad kahepeale veelgi parema pildi, kirjutab tehnikatestija Janno Dreger sinu moodi tehnoloogiaportaalis Digitark. Telefonist on olemas ka soodsam P9 Lite versioon.

Huawei on saanud läbi aastate endale külge sildi, mis markeerib neid kui odavat Hiina elektroonikatootjat, kuid uus P9 seljatab kõik kuuldused. Telefoni hind räägib juba enda eest ja näitab, et odavate nutitelefonide bränd soovib muuta enda kuvandit ja sisu. See ei konkureeri otseselt Apple’i või Samsungi tippklassi telefonidega, kuid teiste keskklassi omadega küll, kirjutab Janno Dreger Digitargas.

Millega paistab Huawei P9 silma?

  • Telefon on kõigest 6.95 mm õhuke ning seadmel puuduvad otseselt teravad nurga, mis võiks tekitada kasutajale ebameeldivaid õnnetusi.
  • Tagaküljele on ära mahutatud kaks kaamerat ja sõrmejäljelugeja. Kaamerad teevad suurepäraselt koostööd ning toodavad peaaegu peegelkaameraga sarnaseid pilte.
  • Manuaalrežiimiga võib kasutada seadet nii, justkui oleks käes peegelkaamera – mõne nupuvajutusega võid muuta teravussügavust.
  • Väga hea värvide tasakaal ja suurepärane valge tasakaal paneks kuulsa filmilavastaja J.J. Abramsi käsi plaksutama.
  • Hiina tootja on ära pakkinud ühte telefoni tervelt 3GB RAMi (8-tuumaline protsessor), mis on tavaks saanud juba tippklassi nutitelefonide juures.

Huawei P9 on peaaegu sõnul seletamatu hea telefon, millel on väga hea kaamera, ilus iPhone'ilik disain, aku kestab vääriklat ja jõudlust jagub rohkem kui veel.

Tagaküljel asuv sõrmejäljelugeja teeb enda välgukiirusega silmad ette isegi iPhone 6s-ile. 

Loe Janno Dregeri arvustust Digitargast täisversioonis.

VIDEO: Vaata, kuidas Digitark Huawei P9 müügile saabumise päeval karbist välja võttis!

Võrdle Huawei P9 telefoni teiste mudelitega ja otsusta ise!

Võrdle erinevaid keskklassi hinnaga telefone.
Võrdle erinevaid keskklassi hinnaga telefone. Foto: Digitark/Telia

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles