Õõvastav galerii: selle teismelise meigioskus paneb sind ahhetama!

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tiffany Baze on 17-aastane teismeline, kellel on huvitav hobi – nimelt meeldib talle luua õõvastavaid, verd tarretama panevaid meike, mis sobivad peale Halloweeni-peo juba vaat et Hollywoodi õudusfilmi!

Californiast pärit Tiffany hakkas horror-grimmiga eksperimenteerima mõned aastad tagasi pärast Halloweeni ajal käe soojaks saamist. Ning tõepoolest: neiu on selles tõeliselt andekas! Samuti on tal väga elav kujutlusvõime, seega hoiatame aegsasti – galerii vaatamine omal vastutusel! See on täis pilte, mis võivad sind õudusunenägudesse kummitama tulla…

Tiffany postitab oma kätetööd sotsiaalmeediasse ning on teinud seda viimased üheksa kuud. Muidugi on ta saanud parajalt vastikuid kommentaare, kuid kuna ta armastab veidrate meikide tegemist, ei kavatse ta loomulikult end sellest heidutada lasta. «Mõnedele meeldib mu kätetöö väga, teised ei mõista, miks üldse keegi peaks tahtma millegi sellisega aega veeta,» ütleb Tiffany Metrole.

Grimmide tegemine võtab muidugi aega – neljakümnest minutist kolme tunnini. Oma oskused on ta katse-eksitusmeetodil selgeks saanud, abiks kasutanud Youtube’i videoid. Kõik tema kasutatavad materjalid (peale lateksi) on ise valmistatud – trikkide hulka kuulub näiteks vaseliini ja jahu kasutamine. Tiffany enda lemmikuks on otsast lõigatud sõrm, kuid tema Instagrami-kontol on veel räigemaid fotosid, näiteks külmakahjustatud varbad – lohutuseks meenutagem, et tegemist on vaid väga hea grimmiga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles