Ühiskonda raputanud peksujuhtum jõudis kohtusse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrias Liivat (vasakul) toodi eile kohtuistungile otse vanglast, kus ta kannab karistust mootorsõiduki loata juhtimise eest. Margus Laas on pärast märtsikuist peksmisjuhtumit vahi all.
Andrias Liivat (vasakul) toodi eile kohtuistungile otse vanglast, kus ta kannab karistust mootorsõiduki loata juhtimise eest. Margus Laas on pärast märtsikuist peksmisjuhtumit vahi all. Foto: Margus Ansu

Andrias Liivat (23) toodi eile hommikul Tartu vanglast ja Margus Laas (20) arestimajast Tartu kohtumajja, kus lisaks teistele õigusrikkumistele arutati nende vägivallategu tänavu 4. märtsi õhtul kella kaheksa paiku Küüni tänaval kaubahalli juures.

Oma kolmeaastase pojaga sel õhtul poodi läinud 1983. aastal sündinud Jaanuse jalge ette paiskus prügikast, kui ta kaubahallist väljus. Huligaanitsejat korrale kutsuma läinud mehe peksis kõrvalseisnud noormeeste kamp oimetuks. Õnneks suutis politsei vägivallatsejad tabada.

Prokurör nõuab vangistust

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles