Noortenädal ilmestas Rakvere linnaruumi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeva keskpäeval esinesid Rakvere keskväljakul Rakvere muusikakooli laulustuudio lauljad ja toimus Eesti noorte moeloojate etnomoeshow „Meie inimesed“. Moe ja muusika vahele söödi kama ja kiluvõileiba.
Laupäeva keskpäeval esinesid Rakvere keskväljakul Rakvere muusikakooli laulustuudio lauljad ja toimus Eesti noorte moeloojate etnomoeshow „Meie inimesed“. Moe ja muusika vahele söödi kama ja kiluvõileiba. Foto: Agnes Aus

​Läinud nädalal tõi Rakverre põnevust Erasmus+ programmi abil korraldatud Eesti ja Läti ühisprojekt “Exceed the Wall” eesti keeles “ületa oma müür”.

Korraldusmeeskonda kuulus seltskond, kellest kõik on suuremal või väiksemal määral ka Rakvere gümnaasiumi filmifestivali korraldamisega tegelenud. 

Noortenädala idee autori ja projekti “Exceed the Wall” koordinaatori Karl Spren­ki sõnul on nad igal aastal festivalile esitatud filmide puhul näinud, et noored puudutavad lisaks pehmematele teemadele sageli ka ühiskonna valupunkte. Nii leiti, et film on hea vorm, mille kaudu noored saavad oma suhtumist näidata ja mõtteid avaldada. Nädala põhieesmärgiks seati lühifilmide kaudu noorte eneseväljendusoskust arendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles