Postimees teeb presidendivalimisest otseülekande

Madis Vaikmaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe ja Kanal 2 koostöös valminud saates «Suur presidendidebatt» võtsid omavahel mõõtu presidendiks pürgivad Marina Kaljurand, Siim Kallas, Mart Helme, Eiki Nestor, Mailis Reps ja Allar Jõks.
Postimehe ja Kanal 2 koostöös valminud saates «Suur presidendidebatt» võtsid omavahel mõõtu presidendiks pürgivad Marina Kaljurand, Siim Kallas, Mart Helme, Eiki Nestor, Mailis Reps ja Allar Jõks. Foto: Erik Prozes

Täna toimub riigikogus presidendivalimise esimene voor. Postimehe ajakirjanikud on Toompeal kohal koos telekaameratega, et tuua teieni kandidaatide emotsioonid, arutelud poliitiliste kokkulepete teemal ja loomulikult ka hääletustulemused.

Kell 13.00 algavas saates vestlevad Postimehe ajakirjanikud Marian Võsumets ja Madis Vaikmaa nii parlamendi liikmete, kandidaatide kui ka nende nõuandjate ja ekspertidega.

Koos püüame leida vastust mitmele põletavale küsimusele. Kumb Reformierakonna kahest väga populaarsest kandidaadist taandub? Mis saab siis, kui mõlemad jõuavad valimiskokku? Kas populaarsus rahva seas on konverteeritav eduks poliitikute hulgas? Kas Keskerakond ja Reformierakond võiksid ühise kandidaadi osas kokkuleppele jõuda? Kas see tähendaks muutusi koalitsioonipartnerite hulgas? Kelle poolt hääletavad EKRE saadikud ja kas Vabaerakond jääb IRLi kandidaadi taha?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles