Elisa: kümnetel klientidel on numbriga liikumine tühistatud

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa Eesti juht Sami Seppänen.
Elisa Eesti juht Sami Seppänen. Foto: Margus Ansu.

Elisa Eesti juhatuse esimehe Sami Seppäneni teatel on Tele2 poolse numbriliikuvuse katkestamisega häiritud kümnete klientide numbriga liikumine.


«Tele2 andis nii meile kui ka Tehnilise Järelevalve Ametile väärinfot, teavitades, et alates 7. veebruarist võib esineda häireid numbriliikuvuses.

Kuid mis tegelikult juhtus, oli see, et juba alates eilsest, 1. veebruarist blokeeris Tele2 kogu numbriliikuvuse täielikult.

Vassiti kuupäeva osas ning ka muudatuste sisu osas. Mingitest häiretest ei saa juttu olla, kui tegelikult on kogu numbriliikuvus täielikult blokeeritud,» märkis Seppänen.

Tema sõnul oli ainuüksi eile selliseid kliente, kes soovisid Tele2-st Elisasse oma numbriga üle tulla, pea poolsada.

«Nüüd on meil võimalus algatada numbriliikuvus heal juhul alles 15. veebruaril,» lisas Seppänen.

Tele2 kommunikatsioonijuht Kersti Gorstov selgitas, et need numbriliikuvuse avaldused, mille puhul peaks kliendi numbri liikumine ühe operaatori juurest teise juurde toimuma ajavahemikus 7.-14. veebruar, täidetakse 15. veebruaril.

Gortsovi kinnitusel on ka Tele2 huvides see, et numbriliikuvus toimuks võimalikult sujuvalt ja tõrgeteta.

Eile levinud info kohaselt on nii EMT kui Elisa esitanud Tehnilise Järelevalve Ametile (TJA) avalduse Tele2 tegevuse uurimiseks.

TJA sideteenuste osakonna juhataja asetäitja Erika Adams nentis, et amet jälgib Tele2 tegevust. Tänase seisuga TJA Tele2 tegevuse suhtes rikkumisi tuvastanud polnud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles