Margus Allikmaa uuesti kulka juhiks ei kandideeri

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusringhäälingu juht Margus Allikmaa.
Rahvusringhäälingu juht Margus Allikmaa. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) juhatuse esimees Margus Allikmaa ei kavatse Eesti Kultuurkapitali (kulka) juhi konkursil uuesti kandideerida.

«Ei kavatse. Ma saan ju kultuurkapitali nõukogu otsustest hästi aru ja ma ei ole kuidagi kurb ega pettunud,» ütles Allikmaa BNS-ile. «Ma saan aru nende võimalustest ja küllap on nendel tingimustel, mis nemad suudavad pakkuda, võimalik leida kindlasti kultuurkapitalile hea juht,» lisas ta.

Allikmaa ei soovinud kommenteerida kuuldusi, nagu oleks ta soovinud paremaid palgatingimusi kui kulka suutnuks pakkuda. «Ma ei pea vajalikuks seda kommenteerida. Kultuurkapital on teinud väga mõistliku valiku ja otsuse praegu ja vast järgmises voorus nad leiavad sobiliku juhi,» sõnas Allikmaa.

Olavi Laido. Foto:
Olavi Laido. Foto: Foto: Peeter Langovits

Kulka praegune juht Olavi Laido ei ole veel otsustanud, kas ta kandideerib uuel kulka juhi konkursil. «Ei tea veel, ei oska öelda,» ütles Laido.

Kulka nõukogul ei õnnestunud lõppenud konkursil kulka uue juhi kohale sobivat kandidaati leida, mistõttu kuulutatakse välja uus konkurss.

Loe lähemalt:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles