Uued tooted: küpsised, kooreliköörid ja maitseõlid

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Domino šokolaadiglasuuriga küpsised.
Domino šokolaadiglasuuriga küpsised. Foto: Tootja foto

Sügise hakul on uusi tooteid poelettidele toonud nii Fazer, Olivia kui ka Koch.

Domino küpsised

Fazer Eesti maiustuste kategooria juhi Triin Aasma sõnul loodi Domino originaalretsept 1953. aastal ja meil jõudsid küpsised müüki Eesti taasiseseisvumise tuultega.

«Teatava nostalgiahõnguga Domino küpsised püsivad jätkuvalt oma segmendi müügiladvikus, mistõttu on tegemist erakordselt eduka tootega,» sõnas ta.

Foto: Tootja foto

Sel hooajal otsustati sarja uute maitsetega rikastada, seega on septembrist Domino küpsised lisaks originaalmaitsele saadaval ka šokolaaditäidise ja šokolaadiglasuuriga.

Domino küpsised šokolaaditäidisega on saadaval 345-grammises pakendis ja šokolaadiglasuuriga küpsised 354-grammises pakendis.

Olivia maitseõlid

Tšilli-tüümiani-küüslaugu ja salvei-küüslaugu-kadakamarja maitseõlid annavad roogadele uut maitset ja aroomi. Olivia rapsiõlile on lisatud looduslikult puhtaid Tamme aiandustalu ürte.

Käsitööna valminud maitseõlid sobivad salatite, lihatoitude, suppide ja marinaadide maitsestamiseks. Maitseõlid on pakendatud 500-milliliitrisse klaaspudelisse ning need on müügil Tallinna ja Tartu Kaubamaja Toidumaailmas.

Kochi kooreliköörid

Seni erimaitselisi likööre tootev Koch alustas ka koorelikööride valmistamist ning tõi sügishooajaks turule kolm naturaalset koorelikööri: Koch Original Cream, Koch Coffee Cream ja Koch Strawberry Cheesecake Cream.

Foto: Tootja foto

Maasika-juustukoogi maitseline liköör tuuakse tarbijateni esmakordselt Eestis. Kochi juhatuse liige Ivar Grossev sõnas, et kuna juustukook ja maasikas on populaarsed magustoidud ning samuti on neid kasutatud erinevates alkohoolsetes jookides, siis otsustatigi need maitsed kokku panna ja luua uudne kooreliköör.

Likööride loojateks on Kochi liköörimeistrid, kes on neis ühendanud kohvi täidluse, maasika pehmuse ning koorese värskuse. Kooreliköörid on parimad serveerituna jahutatult puhtalt või jääga. Likööri on soovitatav hoida temperatuuril 5-25 kraadi ning kaitsta otsese päikesevalguse eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles