Video: ameeriklanna sõnul tulistas ta drooni alla, et kaitsta oma kuulsat naabrit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Droon
Droon Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikides Virginias tulistas naine haavlipüssist alla tema maa kohal ebaseaduslikult lennanud drooni, kaitstes sellega samas oma kuulsat naabrit.  

Jennifer Youngman oli oma maja verandal relvi puhastamas kui kuulis ebameeldivat heli ja nägi väikest drooni, mida juhtisid kaugemal tee ääres seisnud mehed, edastab cbc.ca.

Ameeriklanna sõnul tegi selline loata sissetungimine ta vihaseks ja ta haaras relva järele.

Youngmani teatel jälgib ta hoolega, kes lähikonnas liiguvad, sest ta naaber on kuulus näitleja Robert Duvall, kes pakub paljudele huvi.

Naine kahtlustas, et mehed saatsid drooni mitte teda, vaid Duvali jälgima, kuid lend toimus nii naabri kui tema maa-alal.

Kui droon oli piisavalt ligidal, tõstis naine relva ja vajutas päästikule ning väike lennumasin lakkas olemast.

Ameeriklanna sõnul ei olnud tal aimu, kas ta tohtis drooni alla tulistada, kuid ta ei kahetse seda, sest tema silmis oli see objekt sissetungija. Ta lisas, et kohalikud hindavad oma privaatsust kõrgelt ja ei luba seda võõrastel rikkuda. 

Kaugemal olnud kaks meest, kes drooni juhtisid, hakkasid pärast tulistamist naise suunas liikuma, kuid siis otsustasid istuda autosse ja ära sõita.

Droonitulistajal on oma tegevuse koha värss: «I like to shoot, and I like to kill, so when you cross the line please stand still» (Mulle meeldib tulistada, mulle meeldib tappa, kui ületad piiri, jää seisma). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles