Video: kas meid on pidevalt külastanud Maa-sarnase planeedi olendid?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstniku nägemus planeedist Proxima b
Kunstniku nägemus planeedist Proxima b Foto: SCANPIX

Euroopa Lõunaobservatoorium teatas hiljuti Proxima Centauri tähesüsteemis «Maa 2.0» ehk Proxima b planeedi leidmisest, tekitades uue huvi alates 1950. aastatest levinud loo kohta, et  meie planeeti on külastanud ja külastavad Maa-sarnaselt planeedilt pärit pikka kasvu humanoidid, kes on cenos'ed.

Daily Mail viitab USA California psühholoogidele, kelle väitel on need kolmemeetrised tegelased külastanud Maad sajandeid ja jätkavad külastamist.  Need olendid olevat heatahtlikud ja südamlikud, meenutades oma välimuselt natuke röövritsikalisi.

Psühholoogide teatel oli nende patsiendiks naine, kes hüpnoosi all olles rääkis seda, mida kosmiline olend tal öelda palus.

«Humanoidi teatel on nii tema kui ka ta kaaslased ligi kolmemeetrised ja neil on mitu südant, nad on Maal elavatest inimestest viis korda tugevamad. Nad ei maga, ei kannata haiguste käes ja elavad umbes 120-aastaseks,» vahendasid psühholoogid naise öeldut.

Püshholoogide andmetel väitis läbi naise suu rääkinud olend, et ta on pärit Alpha Centauri tähesüsteemist,  tal on kaheksasõrmelised käed, pikk keha ning intellekt ei  ole selline nagu inimestel.

Astronoomid on leidnud tuhandeid eksoplaneete, kuid neist on kõige lähemal Proxima b, mis jääb Maast nelja valgusaasta kaugusele.

Proxima Centauri b planeet liigub ümber Proxima Centauri, mis on punane kääbustäht, süsteemi kuuluvad veel Alpha Centauri A ja Alpha Centauri B.

Tulnukaküttide ja ufouurijate arvates ei ole Proxima b planeedi ebatavalised olendid mitte ainult meie planeedi külastajad, vaid nad elavad meie keskel, suutes muuta kuju.

Raamatu «Hands: The True Account – A Hypnotic Subject Reports on Outer Space» teatel kasutavad tulnukad Maale lendamiseks ümaraid keerlevaid kosmosealuseid. Väidetavalt olevat cenos'ed aidanud inimestel ehitada Egiptuses püramiide ja sfinksi, maiadel püramiide ja teisi meie planeedi kuulsaid ehitisi.

Kõige värskemad andmed selliste olendite kohta pärinevad 2012. aastast Taiwanist Taitungist, kus kaks politseinikku kentsakat tegelast nägid ja jäädvustasid.

Taiwani ufoloogiaühingu teatel oli tegemist suure maavälise olendiga, kellel oli läbipaistev keha ja mitu kätt.

Ühingu juhi Huang Chao-mingi teatel näitas Taiwani politsei neile iPhone 4 tehtud fotot sellest olendist ja palus uurida, kas selliseid võib Maal eksisteerida ja kas foto on autentne või on see nende töötajate võltsing.

Ufoloog Scott Waring nägi nimetatud fotot esmakordselt 2013. aastal, teatades, et need olendid võivad olla 250-sentimeetrised.

«Taitungi elanikud on nende eksistentsis veendunud ja ka selles, et nende piirkonnas asuvates järvedes on tulnukate baasid. Seal on samuti kõrgendik, mis suure tõenäosusega peidab endas tulnukate kommunikatsioonivahendit,» teatas Waring. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles