Kuidas muuta kohtamine vähem stressirohkeks ja rohkem lõbusaks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Inimesed tunnevad survet leida see õige ja kogeda päris armastust, mistõttu võib deitimisest saada üks suur stressiallikas. Klaas veini aitab tavaliselt pingeid maandada, aga mida teha, kui sa oled juba päeval nii närvis, et ei suuda millelegi muule keskenduda?

On olemas teatud nipid ja trikid, mis aitavad vähendada stressi ja muuta kohtingud lõbusaks, aga see kõik sõltub sinu mõtteviisist, vahendab Bustle. Siin on mõned nipid, mis võiksid sul aidata oma kohtingut nautida.

1. Tehke midagi sellist, mida sa oled juba ammu tahtnud teha. Ükskõik, kas õhtu lõpuks te näete, et suhtel on potentsiaali või mitte, siis sa vähemalt ei raisanud oma aega ja said teha midagi lõbusat, mida sa ammu teha tahtsid.

2. Ära keskendu atraktiivsusele ja ihale. See inimene, kes su vastas istub ei pea sulle ilmtingimata kinnitama, et ta tahab sind. Keskendu pigem heale jutule ja sellele, et välja mõelda, kas ta sulle inimesena meeldib.

3. Ärge istuge näod vastamisi. Selline situatsioon on palju pingelisem, kui näiteks pargis kõrvuti jalutamine, mil jutt jookseb ilmselt paremini, sest te ei vaata üksteisele kogu aeg pingsalt silma.

4. Ära kohku, kui ta sind ära tõukab. Asi on lihtne, sina ei pea kõiki inimesi atraktiivseteks ja sa ei saa kõikide inimeste maitse olla. Ära võta seda isiklikult ja südamesse.

5. Saa enne kohtingut mõne hea sõbraga kokku. Kui sa oled väga närvis, siis kohtu enne oma sõbraga ja las ta tuletab sulle meelde, kui tore inimene sa oled, kellega koos aega veeta. See aitab sul lõõgastuda ja olla sina ise.

6. Suhtle korraga mitme inimesega. Ära pane kõiki panuseid ühe inimese peale, vähemalt mitte alguses. Suhtle mitme inimesega, siis sul ei ole aega süveneda ja analüüsida kõiki lauseid, mida see üks kirjutab, sest nii lõpetad sa asjadest ülemõtlemisega ja tekitad endale sellega liiga palju pingeid.

7. Alati on hea, kui sul oleks varuplaanid. Võta kasutusele plaan A, kui kohting läheb väga hästi ja te tahaksite pärast esialgseid plaane midagi toredat koos edasi teha. Kui ta sulle ei sümpatiseeri ja sa näed, et see kohting ei vii mitte kuskile, siis mõtle varem valmis, mida teha ehk plaan B, kuidas sealt kiirelt pääseda.

8. Keskendu iseendale mitte armastusele. See kõlab egoistlikult, aga ära püüa kogu hingest armastust otsida, vaid proovi ennast analüüsida. Mis on need kohad, kus sa võiksid natukene areneda? Mis on need asjad, mis sind tõeliselt õnnelikuks teevad? Millest sulle meeldib rääkida?

9. Tee oma päev ägedaks enne seda, kui sa õhtul kohtingule lähed. Selleks, et minna kohtingule hea ja rahuliku tundega, pead sa juba enne omama õiget mõtteviisi. Tee sellel päeval midagi, mis teeb sind õnnelikuks ja enesekindlaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles