Video: koondisesse naasnud Messi lõi võiduvärava, fänn suudles iidoli jalgu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Platsile jooksnud fänn suudles Lionel Messi jalgu.
Platsile jooksnud fänn suudles Lionel Messi jalgu. Foto: SCANPIX

Suvel Argentina koondise esindamisest loobuda lubanud Lionel Messi naasis sinivalgete ridadesse võidukalt, kui lõi MM-valikmängus Uruguayle võiduvärava.

Messi oli 1:0 võidumängus täpne avapoolaja lõpus, kui tema kauglöök võttis Uruguay kaitsjast rikošeti ja lendas värava alumisse nurka. Kolm minutit hiljem sai Paulo Dybala küll teise kollase kaardi ja Argentina jäi vähemusse, kuid Uruguay ei suutnud kümne mehega mänginud väljakuperemeeste kaitset murda. Argentina tõusis ühtlasi 14 punktiga Lõuna-Ameerika valikgrupi liidriks. Minut enne mängu lõppu pääsesid platsile ka paar Argentina fänni, kellest üks tormas Messi juurde ja suudles tema jalgu.

Tsüklit hästi alustanud Ecuador sai teise kaotuse järjest, jäädes kodus 0:3 alla Brasiiliale. Külalised pöörasid mängu enda kasuks viimase paarikümne minutiga, kui esmalt avas Neymar 72. minutil penaltist skoori. Neli minutit hiljem jäi Ecuador Juan Paredese eemaldamise tõttu vähemusse ning lõpuminutitel vormistas Gabriel Jesus kahe väravaga lõppskoori.

Viimasest neljast mängust sai kolmanda kaotuse Tšiili, kes jäi sedapuhku võõrsil 1:2 alla Paraguayle. Oscar Romero ja Paulo da Silva viisid Paraguay juba 9. minutiks kahe väravaga juhtima, kuid 36. minutil vastas Alexis Sanchez. Viigiväravani Tšiili siiski ei jõudnud ning mäng lõpetati kümnekesi, sest kolmandal lisaminutil sai Gary Medel punase kaardi.

Lõuna-Ameerika valikgrupi seis 7. vooru järel:

  1. Argentina 14 punkti
  2. Uruguay 13 p
  3. Kolumbia 13 p
  4. Ecuador 13 p
  5. Brasiilia 12 p
  6. Paraguay 12 p
  7. Tšiili 10 p
  8. Boliivia 6 p
  9. Peruu 4 p
  10. Venetsueela 1 p
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles