USAd läbiv 37. laiuskraad on ufomagnet?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Ameerika Ühendriikides tegutseva ufoküti Chuck Zukowski sõnul on sealne 37. laiuskraad tulnukamagnet, kuna selle juures ja lähistel leiavad pidevalt aset paranormaalsed nähtused.

Austraalia ja USA meedia teatel tõi 58-aastase tulnukakütt näitena Colorado Milleri farmi lehmade loo, milles loomalt oli kirurgilise täpsusega lõigatud ära kõrvad, keel ja genitaalid. Samasugused lehmatapmisjuhtumid olid selles farmis leidnud varasemal ajal kahel korral.

Samas ei olnud lehmakarkasside juures maapinnal jälgi, et nende ümber oleksid olnud tapjad, ka ei olnud autojälgi. 

Ufokütt lisas, et need lehmade tapmised toimusid 37. laiuskraadil ja seega võib nende taga olla midagi maavälist.

«Märkasin, et 37. laiuskraadil toimub samasuguseid kummalisusi kui kurikuulsas 51. piirkonnas. 37. laiuskraadiga on seotud Utah, Arizona, Colorado, New Mexico, Kansas ja Oklahoma, just neis osariikides täheldatakse kummalisusi enim,» teatas ameeriklane.

Zukowski sõnul on ta viimase 30 aasta jooksul uurinud üle 1000 paranormaalse juhtumi, millest 200 on toimunud 37. laiuskraadil, mis olevat USA paranormaalsete nähtuste «kiirtee».

Ufoküti arvates tõmbab tulnukaid sinna maapinnas leiduv, eriti aga vesinik, mida on keskmisest rohkem. Väidetavalt kasutavad maavälised olendid seda kütusena. 

Zukowski teatel on ta müstiliste ja maavälisena tunduvate juhtumitega tegelenud pidevalt alates 1980. aastate lõpust.

«Ma ei lähe sündmuspaika iialgi ilma kuulivesti, relvade, mitmete kaamerate, metallidetektori, binokli, klaasanumateta, millesse panen proovid ja ulatuseotsijaga kaameraga, kuna alati on jälgi, mis tuleb jäädvustada,» teatas ameeriklane, keda kutsutakse seriaali «Salatoimikud» tegelase Fox Mulderi järgi  El Paso Mulderiks.

Zukowski sõnul 37. laiuskraadil müsteeriumid jätkuvad ja mitmed varasemad on seni lahendamata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles