Inbank läheb võlakirjaturule

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha.
Raha. Foto: www.flickr.com

AS Inbank kuulutas välja allutatud võlakirjade avaliku pakkumise, ettevõte pakub kuni 5000 võlakirja nimiväärtusega 1000 eurot võlakirja kohta.

Võlakirjade lunastustähtaeg on 28. september 2026. Võlakirjade aastane kupongiintressimäär on 7 protsenti aastas, mida arvutatakse alates võlakirjade väljalaskmise päevast 28. septembril 2016 kuni lunastamise päevani. Intressi makstakse üks kord kvartalis järgmistel kuupäevadel – 28. märts, 28. juuni, 28. september ja 28. detsember, selgub noteerimise prospektist.

Võlakirjade intressi arvutatakse lähtuvalt 30 päeva pikkusest kalendrikuust ja 360 päeva pikkusest kalendriaastast.

Pakkumisest saadavaid tulusid kasutab pank üldistel ärilistel eesmärkidel, et toetada grupi edasist kasvu ja turupositsiooni, finantseerida laienemist uutele turgudele, suurendada ärimahtusid ja kindlustada oma äriühingutele konservatiivne kapitalipuhver. Pakkumisega seotud kulude kogumaht jääb hinnanguliselt 75 000 ja 100 000 euro vahele.

Ülemärkmise korral võib pank suurendada pakutavate võlakirjade arvu kuni 2000 võlakirja võrra ja pakkuda kokku kuni 7000 võlakirja.

Võlakirjade märkmisperiood algab 12. septembril kell 12 ja lõpeb 23. septembril kell 12. Tulemused avalikustatakse hiljemalt 27. septembril.

Võlakirjade eeldatav noteerimine Nasdaq Tallinna börsi Balti võlakijrade nimekirjas peaks toimuma 30. septembril või selle kandis.

AS-il Inbank on kolm tütarettevõtjat: ettevõttel on 100-protsendiline osalust Inbank Technologies OÜ-s, mis omakorda omab 60-protsendist osalust Veriff OÜ-s; 90-protsendist osalust Inbank Līzings SIA-s; ja 80-protsendist osalust Inbank Liising OÜ-s. Lisaks on seltsil kaks seotud ettevõtjat, läbi 49 protsendi aktsiate omamise Krediidipank Finants AS-is ja 44 protsendi aktsiate omamise Coop Finants AS-is.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles